Доналд Тръмп - най-неоцененият президент в историята. Клоунът“ в Белия

...
 Доналд Тръмп - най-неоцененият президент в историята. Клоунът“ в Белия
Коментари Харесай

Клоун ли беше Тръмп в Белия дом?

 

Доналд Тръмп - най-неоцененият президент в историята. „ Клоунът “ в Белия дом преди малко е договорил четири мирни покупко-продажби в Близкия изток, нещо, което 71 години политическа интервенция и безкрайна война не са довели. Този пост бе оповестен във Facebook от проф. Антони Стоилов, зам.-ректор на ЮЗУ. Ето и целия му пост:

" Клоунът " в Белия дом е първият президент, който не е въвлякъл Съединени американски щати в непозната война след Айзенхауер. " Клоунът " в Белия дом имаше най-голямо икономическо влияние, създавайки работни места и намалявайки безработицата измежду чернокожите и латиноамериканците, породена от различен президент.

" Клоунът " в Белия дом разкри дълбоката, необятно публикувана и дългогодишна корупция във ФБР, Централно разузнавателно управление на САЩ, НСА и републиканските и демократичните партии.

" Клоунът " в Белия дом обърна НАТО и разреши на съдружниците да стартират да заплащат вноските си.

" Клоунът " в Белия дом обезврежда севернокорейците, попречи им да развият друга нуклеарна мощ, изпрати ракети до Япония и заплаши западния бряг на Съединени американски щати.

" Клоунът " на Белия дом преобрази връзките с китайците, върна стотици покупко-продажби в Съединени американски щати и съживи стопанската система.

" Клоунът " на Белия дом приключи назначението на трима съдии от Върховния съд и близо 300 федерални съдии.

Същият „ смешник “ в Белия дом понижи налозите, усили общоприетото приспадане на възвръщаемостта на IRS от $12 500 за Married Filing Joints на Щатски долар 24 400 и накара фондовия пазар да се измести до рекордно високи стойности, над 100 пъти повлия позитивно върху пенсиите на десетки милиони жители.

Този „ смешник “ на Белия дом разкри необятно публикуваната педофилия в държавното управление и Холивуд, и разкри международния трафик на секс с малолетни.

" Клоунът " на Белия дом работи гратис и е изгубил над два милиарда $ от личните си пари в услугата - и направи всичко това и още повече в лицето на безмилостно подкопаване и опълчване от хора, които са застрашени, тъй като знаете, че са изложени като нарушители - в случай че не бъдат избрани отново. "

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР